söndag 15 april 2012

Min lilla ängel.....


Min lilla gumma har gjort denna ängel. Hon gjorde den som ett julpyssel egentligen.
 Men eftersom jag just brukar kalla henne för min lilla ängel så har jag låtit den
hänga kvar på hennes dörr!

Själva kroppen är köpt på Panduro sen har vingarna formats till
av ståltråd och sen lite färg, garn och pärlor till det.....



fredag 13 april 2012

Sylt till fest och vardag.........


När jag ordnade överraskningsfest för min 40-åring så valde jag att hyra ett café som har en lekavdelning för barn. Det blev väldigt lyckat! Vi vuxna kunde äta och prata i lugn och ro medan alla barn busade i klätterställningen och bollhavet.

Menyn för dagen var min blomkålssoppa, hembakta baguetter med skagenröra eller mozzarella. Till kaffet serverades kladdkaka med hallongrädde och pannacotta med rabarbersylt.

Rabarbersylten hade jag gjort några dagar innan och den kommer jag göra igen! Jag följde receptet för sylt på förpackningen till syltsocker men lade också till lite kanel. Sylten är jättegod till vaniljpannacotta men också till torsdagspannkakan med en klick vispad grädde.....


onsdag 11 april 2012

Vårfynd.............


Fyndade på H&M förra veckan. Den här tröjan kändes lite vårfin tycker jag. Blir nog snygg till ett par ljusa jeans och lite längre fram även till jeansshorts. Kanske med mina nya bronsmetallic-skor.....:)


Tröjan hänger just nu på sovrumsdörren för att ge lite vårkänsla i kylan. När kommer vårvärmen egentligen..... Nu vill jag inte behöva ha vinterjackan längre!


tisdag 10 april 2012

Så enkelt men så gott.....


Vi hade ju nyligen 40-årskalas och en av desserterna var pannacotta. Så himla gott!
Både på kalaset och här valde jag att servera den tillsammans med hemgjord rabarbersylt (på rabarber från mina föräldrars lantställe Solgläntan).


Pannacotta by Cila

1 dl gelésocker multi
4,5 dl grädde
1 tsk vaniljsocker

Blanda samman allt i en kastrull och koka i 1/2 minut. Häll upp i portionsglas och täck ytan på pannacottan med plastfolie för att slippa tråkig hinna. Servera med bär, sylt eller något chokladigt.

måndag 9 april 2012

Nya vårskor.........


Härom helgen investerade vi i vårskor till hela familjen. Det här är mina! Jag är supernöjd. Nu skulle jag vilja hitta en väska med liknande bronsmetallic-känsla.
Någon som har något tips?


Skorna kommer från Din Sko.



söndag 8 april 2012

Present till min 40-åring......


Nyligen fyllde min älskling 40 år. Det här är en av presenterna som han fick. Jag kan erkänna att jag köpte den mycket för min egen skull men vi har länge pratat om och letat efter en bänk till hallen.

 Min älskling blev glad i alla fall........


Bänken kommer från Åhléns och jag kompletterade med en ny hallmatta och en igelkott att göra rent skorna på. Funderar även på att komplettera med korgar under bänken. Förvaring kan man aldrig få för mycket av.


Visst är den fin!